Oving Constructie
Versterk ons team!

Vakman of vakvrouw? Je bent meer dan welkom!

Werken bij Oving Constructie

Staat je aan het begin van je carrière? Of ben je een doorwinterde vakman/vrouw en op zoek naar een echte stoere uitdaging? Wij bieden verschillende mogelijkheden in ons mooie bedrijf – in welke fase van je loopbaan je ook bevindt.

Oving Constructie is een bekende naam op het gebied van state-of-the-art stalen en RVS constructies voor food-, olie-, gas- en petrochemische industrie. Dit succesverhaal kunnen we enkel voortzetten met jouw toewijding, enthousiasme en technische kennis aan boord.

Wij bieden je meer dan alleen een marktconform loon en andere voordelen. Bij ons krijg je uitdagende taken en kansen voorgeschoteld en we blijven investeren in jouw kennis via opleidingen. Verder zul je ook regelmatig nieuwe certificaties moeten halen. In onze bedrijfscultuur staat een gezellige doch hardwerkende werkomgeving voorop, met een sterke teamspirit als basis.

Samen met ons bouwen aan succes? Versterk ons team!
Mail naar<span> </span>info@oving-constructie.nl o.v.v. Open sollicitatie. Vergeet niet je CV mee te sturen. En dan bedoelen we niet je Centrale Verwarming.