Flexibel in staal

Oving Constructie

Dat is bij ons heel normaal. Sinds 1952

Oving Constructie

Oving-Constructie  -  Flexibel in Staal

Welkom bij Oving Constructie, wij spreken de taal van staal

Al meer dan 70 jaar de top in staalconstructies

Staal, RVS, Aluminium; opmerkelijk flexibele producten wanneer je er echt goed mee om weet te gaan. De akoestische effecten in de fabriekshal aan de Industrieweg in Schoonebeek klinken voor een buitenstaander wellicht koud, kil en klinisch. Voor de vakmensen van Oving Constructie vertegenwoordigen ze de warme hartslag van een solide en dynamische onderneming.

Een enthousiast team van vaklui op het gebied van constructie en montage werkt geconcentreerd en vol overgave aan hoogkwalitatieve producten die hun weg vinden in onder meer de olie- en gaswinning, Petro-chemische industrie, weg- en waterbouw en de voedingsindustrie. Het motto ‘flexibel in staal’ krijgt bij Oving Constructie aansprekende proporties en de dynamiek van de onderneming vindt een aantrekkelijke vertaling in de goed gevulde orderportefeuille.

Onze vakgebieden

Engineering

Wij hebben de praktische kennis voor het ontwerpen en bouwen van complexe technische structuren. Van bordessen tot grote complexe constructies: wij leveren.

Staal

Staal zit in ons bloed. Van het moment van binnenkomst totdat het geconserveerd gaat worden. Wij beheersen het volledige proces tot en met de afbouw.

Aluminium

Aluminium is een specialisme waar Oving Constructie zijn handen ook niet voor omdraait. Zo maken wij diverse constructies, bordessen, afdekkingen, luiken en nog veel meer producten van aluminium.

RVS

Ook in RVS zijn wij goed. Wij maken dan ook diverse custom made constructies, bordessen en een veelzijdigheid van andere producten in RVS voor onze opdrachtgevers.

Oving Constructie staat voor staal

En altijd volgens afspraak

Klantgerichtheid en een hoog serviceniveau maken een natuurlijk deel uit van het karakter dat zich op alle niveaus krachtig manifesteert binnen Oving Constructie.

Ronald Veninga: ‘Ons motto is een veelzeggend begrip als je bedenkt dat je bij nogal wat bedrijven achteraan in de rij komt te staan als je daar een opdracht neerlegt. Die situatie doet zich bij ons niet voor. Wij doen werkelijk alles om een aan ons gegund werk op tijd klaar te hebben, ook als een opdrachtgever zich op het laatste moment meldt. Altijd volgens afspraak.’

Bedrijfssectoren waar je onze constructies terugziet 

Olie & gas

Bij veel raffinaderijen door het hele land kom je werk van Oving Constructie tegen; bordessen, trappen of hele torens. Vanuit Schoonebeek bedienen wij de olie- en gasindustrie al sinds 1952.

Food

Werken voor de voedselindustrie vereist uiteraard extra veel aandacht. Doordat Oving Constructie niet alleen gecertificeerd is voor het werken met de juiste materialen maar ook de benodigde ervaring heeft is elke constructie in vertrouwde handen.

Petrochemie

In de petrochemische industrie draait alles om robuuste kwaliteit. Er kan en mag niet bezuinigd worden op de precaire installaties die gebouwd worden in deze branche. Oving Constructie weet dit als geen ander en zorgt voor een feilloze oplevering.

Weg- & Waterbouw

Tekst nog bepalen

Kleine en grote projecten

Een afspraak is zo gemaakt

De productie van grote stalen objecten is niet iets wat je even in een middag beslist. Daar is gedegen vooronderzoek en een professioneel ontwikkelingstraject voor nodig.
Bij Oving Constructie kunnen we ons beroepen op de juiste kennis, ook op het gebied van wet- en regelgeving, die nodig is om de gewenste kwaliteit te leveren, binnen de gevraagde levertijd. 
Wanneer een bedrijf sinds 1952 superieure kwaliteit levert is het niet meer dan normaal om aan deze voorwaarden te voldoen. We lichten dit graag toe in een goed gesprek, onder genot van een goed kop koffie.